Процес производа

зд

Глодање

зд (2)

Фомринг

зит

Сушење

зд (3)

1. инспекција

зд5

Финисхинг

зд6

2. инспекција

зд7

Застакљивање

3. инспекција

3. инспекција

Глост Фиренинг

Глост Фиренинг

4. инспекција

4. инспекција

5. инспекција

5. инспекција

Инспекција и паковање

Инспекција и паковање


  • Фејсбук
  • линкедин
  • твиттер
  • ЈуТјуб